Share

Ben je niet ouder dan 12 jaar en wil je met de Belgian Red Flames het veld oplopen dan is dit je kans! Op zaterdag 8 april 2017 spelen de Belgian Red Flames in Eupen tegen Spanje, de winnaar van de Algarve Cup 2017 die straks ook deelneemt aan het EK 2017 in Nederland.

Voor deze vriendschappelijke wedstrijd am Kehrweg in Eupen met aftrap om 15 uur is de KBVB op zoek naar 30 kinderen (niet ouder dan 12 jaar) die het veld willen betreden met de Belgian Red Flames!

Wil jij op die zaterdag 8 april 2017 om 15 uur hand in hand met de Belgian Red Flames het veld betreden dan kan je voor vrijdag 24 maart 2017 een email sturen naar events@footbel.com met daarin de volgende gegevens: naam, voornaam, telefoonnummer en geboortedatum!

De KBVB zal vervolgens 30 gelukkigen uitloten, die op zaterdag 8 april 2017 de Belgische en de Spaanse speelsters zullen begeleiden naar en op het veld. Ben je bij de gelukkigen? Dan ontvangen jouw ouders ook een uitnodiging voor de wedstrijd. Zo hoeven ze niets van jouw gloriemoment te missen.

Wil je graag de wedstrijd België – Spanje in Eupen bijwonen? Dat kan online waar je 5 euro voor een ticket betaalt. Aan de loketten van het stadion is de prijs op de wedstrijddag 8 euro!

Lees nog meer hierover via:
Website KBVB
Voor tickets voor dit oefenduel in Eupen kan je hier terecht:
Tickets Belgian Red Flames – Spanje
Voor tickets voor het oefenduel België – Schotland op dinsdag 11 april in Leuven kan U hier terecht:
Tickets Belgian Red Flames – Schotland

Voor meer over Spanje, de winnaar van de Algarve Cup 2017:
Vrouwenteam.be

Voor nog meer over de Belgian Red Flames:
Vrouwenteam.be

Share