Share

Nadat de Belgian Red Flames hun tweede overwinning boekten op weg naar het EK 2017 in Nederland is het op vrijdag 30 oktober 2015 opnieuw tijd voor vrouwenvoetbal in de Super League! OH Leuven speelt dan immers het inhaalduel van de vierde speeldag tegen Ladies Genk. Na de korte uitstap eerder deze maand naar Den Dreef voor de derby tegen DVC Eva’s Tienen wordt dit duel nu weer aan de Korbeekdamstraat in Oud-Heverlee gespeeld. De aftrap is om 19u30.

OH Leuven heeft het op dit ogenblik sportief gezien niet makkelijk want het staat zowel met het eerste als met het tweede vrouwenteam onderaan het klassement. Het eerste team is nog altijd op zoek naar de eerste punten en naar een doelpunt waar het in de recente derby tegen DVC Eva’s Tienen overigens dicht bij kwam toen Matilde Drumont in het slot van de wedstrijd de lat trof.

Luister naar Matilde Drumont (OH Leuven):

Ook Jong OHL staat voorlopig onderaan in eerste klasse maar het trekt ook daar de kaart van de jeugd. Zo krijgen talentjes als Keishia-Farah Luboya en Anaïs Bey-Temsamani, die recent met de Belgian Red Flames U17 de eerste kwalificatieronde in eigen land afwerkte en succesvol op de eerste plaats afsloot, de kans om ervaring op te doen.

Luister naar Keishia-Farah Luboya (OH Leuven B):


Luister naar Anais Bey-Temsamani (OH Leuven B):

Bekijk ook nog eens de derby OH Leuven – DVC Eva’s Tienen:
Vrouwenteam.be

En bekijk het meest recente duel van Ladies Genk tegen Lierse:
Vrouwenteam.be

PS: Dit zijn overigens alle duels in de nationale reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal dit weekend:

Vrijdag 30 oktober 2015:
Super League:
OH Leuven – Ladies Genk (19u30):
Zaterdag 31 oktober 2015;
Tweede klasse:
Ladies Genk B – Wallonia Club Sibret (15u);
Derde klasse B:
Fémina Sporting de Charleroi – KOVC Sterrebeek (17u).

En vergeten we ook niet te vermelden dat U op zondag 1 november 2015 om 17 uur op Eurosport 2 Belgian Red Flame Janice Cayman aan het werk kan zien met haar club Juvisy op bezoek bij Lyon. De aftrap daar is om 17 uur!

Share