Op zondag 30 april 2017 stond er niet alleen een belangrijk duel in Play-Off 1 van de Jupiler Pro League op het programma in de Ghelamco Arena. Ook Gouden Schoen Tessa Wullaert kwam in actie met VfL Wolfsburg thuis tegen Borussia Mönchengladbach.

Dit waren alle uitslagen op zondag 30 april 2017:

Bundesliga – 18de speeldag:

VfL Wolfsburg – Borussia Mônchengladbach 8-0 (rust: 4-0);
Doelpunten: 4′ Ewa Pajor 1-0, 16′ Pernille Harder 2-0, 39′ Alexandra Popp 3-0, 42′ Pernille Harder 4-0, 46′ Pernille Harder 5-0, 62′ Alexandra Popp 6-0, 77′ Tessa Wullaert 7-0, 79′ Ewa Pajor 8-0.

Er waren 1.571 toeschouwers in het AOK Stadion in Wolfsburg!

Bekijk het doelpunt van Tessa Wullaert met dank aan DFB TV:
DFB.TV

Zaterdag al gespeeld:

FF USV Jena – Turbine Potsdam 0-2 (rust: 0-2);
Doelpunten: 32′ Felicitas Rauch 0-1, 42′ Svenja Huth 0-2.

Justien Odeurs stond de volledige wedstrijd in doel bij FF USV Jena!

Op maandag 1 mei 2017:
Bayern München – Hoffenheim om 13u30.

In Zweden speelde Belgian Red Flame Lorca Van De Putte op zaterdag 29 april 2017 haar derde competitiewedstrijd van het seizoen met haar club Kristianstads DFF. Op bezoek bij nieuwkomer IF Limhamn Bunkeflo werd er gewonnen met 0-3. Lorca Van De Putte zorgde na 10 minuten wedstrijd voor een assist bij de eerste goal van Rita Chikwelu (0-1). Daarna lukte Amanda Edgren (0-2, 13de minuut en 0-3, 42ste minuut) nog een dubbel voor Kristianstads DFF, dat nu na 3 speeldag 8ste staat met 3 punten op 9! Linköpings FC is leider met 9 op 9 en is op zaterdag 6 mei 2017 de volgende tegenstander van Kristianstads DFF, Rosengard heeft voorlopig ook nog het maximum met 6 op 6!

Bekijk de voorzet van Lorca Van De Putte na 0.07 sekonden met dank aan Damallsvenskan.TV: