Share

KOVC Sterrebeek, het team van trainer Guy De Bruyne, speelde in het eerste jaar in tweede klasse een knap seizoen met uiteindelijk een 3de plaats in het eindklassement achter Wallonia Club Sibret en kampioen KFC Wuustwezel. Inmiddels gaf de club enkele namen van nieuwkomers vrij.

De speelsters die Sterrebeek komen versterken komen allen van bij OH Leuven en het zijn centrale verdediger Joy Brankaer, Jolien Van Doren (die zowel centraal in de verdediging als centraal op het middenveld kan spelen), aanvallende middenveldster Paulien Stas en spits Kimberley Obasogie. Langs de andere kant is er ook al een speelster bekend die de club verlaat en dat is Linde Janssens die voor een nieuw avontuur kiest bij KSK Heist in de Super League!

Bekijk de volledige eindstand van het voorbije seizoen in 2de klasse B:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share