Share

Afgelopen zaterdag 27 mei 2017 stond in het RheinEnergie Stadion van Keulen de Duitse bekerfinale op het programma met het duel tussen SC Sand en VfL Wolfsburg, de club van Belgian Red Flame en Gouden Schoen Tessa Wullaert.

Ex-Duits international Célia Sasic mocht vooraf de Duitse beker in het stadion brengen! Foto – (c) Vrouwenteam.be / Paul Dijkmans

Het jaarlijkse evenement in Keulen lokte weer vele duizenden toeschouwers naar het stadion. Vooraf was er op het plein voor het stadion het traditionele fan- en familiefeest met mogelijkheid om handtekeningen van speelsters te ontvangen, muziek en tal van andere acties waarna iedereen vanaf 16u15 in het stadion terecht kon voor de grote finale tussen SC Sand en VfL Wolfsburg. Dit keer mocht ex-Duits-international Célia Sasic, de beker in het stadion brengen vooraleer beide teams het veld opliepen. Vervolgens kregen de toeschouwers een spannende finale bij tropische temperaturen met uiteindelijk dezelfde winnaar en dezelfde verliezer als vorig seizoen!

Luister naar Diane Caldwell (SC Sand) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Tessa Wullaert (VfL Wolfsburg) dankzij Vrouwenteam TV:

Lees ook nog over de Duitse bekerfinale via:
Vrouwenteam.be

Share