Share

Nadat ze eerder al de transfers voor de teams uit de eerste en tweede klasse hadden bekendgemaakt stelde bekerwinnaar KAA Gent Ladies de voorbije week dag na dag nog 5 nieuwkomers voor.

Anais Bey Temsamani, het jeugdige talent van OH Leuven en ook al aanwezig bij de jeugdteams van de Belgian Red Flames, was als eerste aan de beurt. Daarna volgde Lotte De Wilde, geboren op 3 juli 1998, die terugkeert uit de Verenigde Staten waar ze op het middenveld speelde bij de Lady Bisons van de Lipscomb University van Nashville Tennessee in de NCAA division 1.

Jolien Martens, de spits die overkomt van SV Zulte Waregem waar ze vorig seizoen in eerste klasse 13 doelpunten scoorde, werd op woensdag 28 juni 2017 op de website van de vrouwelijke Buffalo’s voorgesteld! Op donderdag 29 juni 2017 volgde dan Stephanie Suenens, die vorig seizoen zelfs scoorde in de Super League tegen KAA Gent Ladies en nu dus de overstap maakt van KSK Heist!

Op vrijdag 30 juni 2017 tenslotte is ook bekend geworden wie het komende seizoen Nicky Evrard, de Belgian Red Flame die vertrekt naar FC Twente, tussen de palen zal opvolgen.
KAA Gent Ladies vond de nieuwe doelvrouw in Frankrijk bij FCF Hénin-Beaumont. Clara Degor, geboren op 9 september 1999, speelde vorig seizoen nog de halve finale van de Franse vrouwenbeker tegen het sterrenteam van Olympique Lyonnais met de Amerikaanse Alex Morgan. Ze is ook opgenomen in de voorselektie voor de Franse U19 die begin augustus van dit jaar aan het EK U19 in Noord-Ierland gaat deelnemen.

Luister naar Clara Degor na FCF Hénin-Beaumont – Olympique Lyonnais dankzij Vrouwenteam TV:

In de artikels kan U ook telkens lezen waarom trainer Dave Mattheus deze speelsters naar de club liet komen!

Lees over Clara Degor en KAA Gent Ladies:
KAA Gent Ladies

Lees over Stephanie Suenens en KAA Gent Ladies:
KAA Gent Ladies

Lees over Jolien Martens en KAA Gent Ladies:
KAA Gent Ladies

Lees over Lotte De Wilde en KAA Gent Ladies:
KAA Gent Ladies

Lees over Anaïs Bey Temsamani en KAA Gent Ladies:
KAA Gent Ladies

Lees ook nog over eerdere transfers:

Vrouwenteam.be

Share