Het allerlaatste oefenduel op weg naar het EK 2017 in Nederland werd op dinsdag 11 juli 2017 in Sedan gespeeld. Frankrijk en Noorwegen hielden het op een gelijkspel.

Er waren 11.663 toeschouwers in het Stade Louis Dugauguez van Sedan en die zagen Frankrijk al na 3 minuten op voorsprong klimmen dankzij een kopbaldoelpunt van Camille Abily na een voorzet vanop rechts van Elodie Thomis (1-0). Zes minuten voor tijd maakte Noorwegen, tegenstander van de Belgian Red Flames in Breda op donderdag 20 juli 2017, in een evenwichtige wedstrijd gelijk via Maren Mjelde die na een lange bal van Ingrid Schjelderup tussen Laura Georges en Jessica Houara d’Hommeaux in de bal voorbij Sarah Bouhaddi trapte (1-1, 84ste minuut).