Share

De voorbije weken kon U dankzij Panini de Belgian Red Flames verzamelen. Ook RSC Anderlecht deed dat want het haalde een aantal van die Belgische internationals naar paars-wit!

Na Aline Zeler (34) die overkwam van Standard versterken ook ex-Buffalo en bekerwinnaar 2017 Elke Van Gorp, de maakster van het eerste doelpunt van België op een EK, Lenie Onzia (FC Twente) en Sarah Wijnants (Standard) RSC Anderlecht. Ook Sheryl Merchiers (KAA Gent Ladies) en Ashley Faith Hall, een 28-jarige Amerikaanse speelster die overkomt vanuit Dubai, zijn nieuw in het komende seizoen bij paars-wit.

Inmiddels begon de verliezende bekerfinalist van vorig seizoen te trainen en het speelde op zaterdag 29 juli 2017 een eerste oefenwedstrijd op het trainingscentrum Neerpede in Anderlecht tegen eersteklasser Union Saint-Ghislain Tertre Hautrage. Anderlecht won deze vriendschappelijke wedstrijd met 1-0 dankzij een doelpunt van nieuwkomer Sarah Wijnants, die voor het eerste EK-duel van de Belgian Red Flames tegen Denemarken heel even meetrainde met de Belgian Red Flames op het EK 2017 in Nederland!

RSC Anderlecht gaat in de tweede week van augustus 2017 ook naar Spanje waar het een internationaal tornooi gaat spelen met de Spaanse kampioen Atletico Madrid, met Sevilla en met het Franse Montpellier waar Belgian Red Flame Janice Cayman speelt.

Bekijk de foto’s van dit duel met dank aan Louis Evrard:
RSCA.be

Share