Share

Op zaterdag 26 augustus 2017 om 12 uur stond de allereerste wedstrijd in de nationale reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal op het programma in de 2de klasse A tussen KSK Beveren en Club Brugge waar inmiddels ex-Rode Duivel Leo Van der Elst assistent-coach is. Vrouwelijk blauw-zwart lukte via Katinka Dubois ook het openingsdoelpunt van het jaar en er waren nog wel enkele knappe goals te zien in deze wedstrijd.

U kan de video met de hoogtepunten van KSK Beveren – Club Brugge bekijken dankzij Siebe Cambier, de man die vrouwelijk blauw-zwart volgt:

Voor de volledigheid hieronder nog eens het scoreverloop:
Katinka Dubois 0-1, Raquel Viaene 0-2, Kay Cuvelier 0-3 (de ruststand), Katinka Dubois 0-4, Raquel Viaene 0-5, Sharon Desaever 0-6, Sharon Desaever 0-7, Elle Decorte 0-8, Elle Decorte 0-9, Sharon Desaever 0-10 op strafschop, Sharon Desaever 0-11, voorzet Elle Decorte via speelster Beveren 0-12 (owngoal).

Bekijk alle uitslagen van de 1ste speeldag in 1ste en 2de klasse:
Vrouwenteam.be

PS: Vorige week won Club Brugge ook al met dubbele cijfers in de Beker van België in Aalter tegen Rapide Wezemaal.

Ook van dat bekerduel kan U inmiddels de beelden bekijken dankzij Siebe Cambier:

Voor alle bekeruitslagen van de 2de speeldag en het programma van de 3de speeldag kan U hieronder terecht:
Vrouwenteam.be

Share