Share

Op de dag dat René Weiler zoals verwacht aan de deur werd gezet bij RSC Anderlecht, de landskampioen in het mannenvoetbal, vond op het Belgian Football Center in Tubeke de voorstelling plaats van het allereerste boek rond de Belgian Red Flames geschreven door Willem De Bock!

Willem De Bock met zijn boek Red Flames – Ons vrouwenvoetbal breekt door! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Waren de Belgische media nog massaal aanwezig op het voorbije eerste EK van de Belgian Red Flames dan waren dit keer, wellicht vanwege het ontslag van de trainer van de regerende landskampioen, niet alle media aanwezig op de voorstelling van het allereerste boek over onze Belgische nationale vrouwenvoetbaltrots. Toch mag het werk ‘Team Belgium – Red Flames – Ons vrouwenvoetbal breekt door’ niet over het hoofd gezien worden aangezien het een mooie inkijk geeft op het Belgische vrouwenvoetbal en de Belgian Red Flames voor én tijdens het EK maar ook nog wel voor het begin van de periode Ives Serneels – Tamara Cassimon toen Femke Maes bijvoorbeeld nog speelde voor het Belgische nationale vrouwenvoetbalteam.

Het boek is vanaf dinsdag 19 september 2017 verkrijgbaar in het Nederlands en in het Frans en ook bij een stand op Den Dreef in Leuven vlak voor de WK-kwalificatiewedstrijd tussen België en Moldavië. De kostprijs is 22,5 euro.

Luister naar Willem De Bock over het boek dankzij Vrouwenteam TV:

Foto – (c) KBVB

Voor tickets voor de WK-kwalificatiewedstrijd tussen de Belgian Red Flames en Moldavië kan U nog terecht op de website van de KBVB voor de prijs van 5 euro online. Op de dag van de wedstrijd kost een ticket aan de kassa 8 euro!

Luister naar Aline Zeler over het boek en het duel tegen Moldavië dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar de bondscoach Ives Serneels over het boek en de nieuwe WK-kwalificatiecampagne dankzij Vrouwenteam TV:

Voor nog meer over het boek en de link om het te bestellen:
Lannoo.be
En voor de Franstalige versie ‘Le football féminin belge en marche’:
Racine.be

Lees over het oefenduel van de Belgian Red Flames tegen Nederland in Tubeke op donderdag 14 september 2017:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share