Share

Op zaterdag 28 oktober 2017 stond in de 2de klasse A in Aalter het duel tussen Club Brugge en KAA Gent Ladies C op het programma. Het was uitkijken of vrouwelijk blauw-zwart ook deze klip met succes kon nemen.

U kan een samenvatting met de hoogtepunten en alle doelpunten van dit duel bekijken dankzij Siebe Cambier:

Club Brugge won dus met 6-3 nadat het bij de rust al 3-2 stond. De Brugse doelpunten waren van Julie Vankeirsbilck (1-0), Barbara Lezy (2-0 en 5-3) en Silke Choteau (3-1, 5-3 en 6-3). Voor KAA Gent Ladies C was Geena-Lisa Buyle 3 keer succesvol (2-1, 3-2 en 3-3)!

Op de volgende speeldag op zaterdag 4 november 2017 gaat Club Brugge in de topaffiche op bezoek bij KSK Voorwaarts Zwevezele, momenteel leider met 19 punten uit 7 duels, Club Brugge heeft na het voorbije weekend nog altijd het maximum 18 op 18! De aftrap aan de Kasteelstraat in Zwevezele is om 15 uur!

KAA Gent Ladies C ontvangt op dezelfde dag maar om 17 uur aan de Botestraat in Wondelgem Dames VK Egem!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Voor alle uitslagen in de 2de klasse A:
Vrouwenteam.be

Share