Share

Op zaterdag 25 november 2017 stond er niet alleen een tweede trainingswedstrijd voor de Belgian Red Flames tegen Rusland op het programma in Tubeke. Er werd ook een volledige speeldag afgewerkt in de eerste en tweede klasse A en B van het Belgische nationale vrouwenvoetbal!

Dit waren alle uitslagen:

Trainingswedstrijd Belgian Red Flames in Tubeke:

België – Rusland 2-0 (rust: 0-0);
Doelpunten: 61′ Lola Wajnblum 1-0, 81′ Celien Guns 2-0.

Lees nog meer hierover via:
Vrouwenteam.be

1ste klasse – 10de speeldag:
Wuustwezel – DVC Eva’s Tienen 4-2;
Tongeren – Massenhoven 1-0;
Kontich – FW Diksmuide-Merkem 5-0;
SV Zulte Waregem – USGTH 0-1;
KAA Gent Ladies B – VC Moldavo 0-0;
FWS Woluwe – Svelta Melsele 5-1;
Standard B – SC E. Aalst 4-0;

Kontich en USGTH blijven samen aan de leiding met nu evenveel punten namelijk 22 uit 10 wedstrijden en allebei een doelpuntensaldo van +10. FWS Woluwe wordt derde op 4 punten samen met Famkes Westhoek Diksmuide-Merkem. Svelta Melsele volgt als 5de op 6 punten van het leidersduo! Onderaan is Aalst nu 13de met 10 punten, Eva’s Tienen is alleen 14de en laatste zonder punten!

2de klasse A – 10de speeldag:
Olsa Brakel – KSK Beveren 7-1;
GFA Sinaai – Club Brugge 0-2;
Cerkelladies Brugge – KDC Ruddervoorde 3-0;
KSKV Zwevezele – KSV Sottegem 6-0;
USGTH B – Dames VK Egem 2-3;
SV Zulte Waregem B – Maria-Ter-Heide 1-2;
KAA Gent Ladies C bye;

Club Brugge blijft leider met 25 punten uit 9 wedstrijden, Zwevezele is tweede met 23 punten uit 10 duels, Dames VK Egem derde met 22 punten uit 9 wedstrijden. Onderaan is KSK Beveren 13de en laatste met 3 punten uit 10 wedstrijden.

2de klasse B – 10de speeldag:
Tongeren B – ASE De Chastre 0-7;
Sibret – Esperanza Pelt 3-1;
KRC Genk Ladies B – E. Louwel 10-1;
OH Leuven B – Miecroob Veltem 6-0;
KV Mechelen – RSC Anderlecht B 5-0;
RFC Luik – Sterrebeek 0-2;
VC Moldavo B – Standard C 3-1;

KRC Genk B blijft leider met het maximum van de punten 30 op 30. OH Leuven B volgt op 2 punten, KV Mechelen is 3de op 10 punten van de koploper, Sterrebeek 4de op 11 punten. Onderaan heeft het beloftenteam van Tongeren nog altijd geen punt veroverd dit seizoen.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share