Share

Op zaterdag 25 november 2017 ging Club Brugge, de leider in de 2de klasse A, op bezoek bij GFA Sinaai, het team dat in de voorbije 8 wedstrijden 4 keer won, 1 keer de punten deelde en 3 keer verloor met een positief doelpuntensaldo van 21-15! Het was uitkijken of het team van trainer Ingrid De Rycke en assistent-coach Leo Van der Elst ook nu op het Wijnveld in Sinaai ongeslagen zouden blijven.

U kan de hoogtepunten van de wedstrijd bekijken dankzij Siebe Cambier:

Vrouwelijk blauw-zwart won dus op bezoek bij GFA Sinaai na een 0-0-ruststand met 0-2 dankzij een dubbel van Katinka Dubois! Club Brugge blijft zo leider in de 2de klasse A met nu 25 punten uit 9 wedstrijden. GFA Sinaai staat op een gedeelde 6de plaats met 13 punten uit 9 duels.

Op de volgende speeldag op zaterdag 2 december 2017 speelt Club Brugge in Aalter de derby tegen Cerkelladies Brugge met aftrap om 14 uur terwijl GFA Sinaai op bezoek gaat bij Dames VK Egem eveneens met aftrap om 14 uur!

Voor alle uitslagen in de 2de klasse A:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Veel beterschap voor Sandy Duerinckx de doelvrouw van GFA Sinaai, die de wedstrijd uitspeelde. Achteraf in het ziekenhuis bleek echter dat haar lever was geraakt en dat ze 2 gebroken ribben had opgelopen!

Share