Share

Het was even zoeken maar uiteindelijk heeft tweedeklasser Dames VK Egem sinds zondag 26 november 2017 een nieuwe trainer. De keuze van het clubbestuur is gevallen op een jonge coach die in de voorbije 3 seizoenen aktief was bij de nationale U17 van KMSK Deinze.

Jurgen Wielfaert is 38 jaar, woont in Aarsele, is leraar elektriciteit en heeft een UEFA-B diploma. Hij zal vanaf maandag 27 november 2017 de trainingen en wedstrijden van het vrouwenvoetbalteam van Dames VK Egem in goede banen leiden in de beginfase nog in samenspraak met Marnix Demeyere, de beloftencoach die instond voor de interim.

De eerstvolgende wedstrijden van Dames VK Egem zijn op zaterdag 2 december 2017 thuis tegen GFA Sinaai met aftrap om 14u30, op zaterdag 9 december 2017 op bezoek bij Cerkelladies Brugge met aftrap om 14u30 en op zaterdag 16 december 2017 thuis tegen het beloftenteam van SV Zulte Waregem met aftrap op 15 uur.

Bekijk de uitslagen in de tweede klasse A:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share