Share

Op dinsdag 28 november 2017 staan er tal van WK-kwalificatiewedstrijd richting Frankrijk 2019 op het programma. Eén van die duels zal worden geleid door een Belgische scheidsrechterstrio.

In groep 1 wordt de wedstrijd in Colchester tussen Engeland en Kazachstan gefloten door Loïs Otte met als assistenten Bérengère Pierart en Ella De Vries. De vierde ref is Paula Wyatt en die komt uit Engeland zelf. U kan de wedstrijd rechtstreeks bekijken op BBC 2 vanaf 20 uur!

Irina Lyussina floot afgelopen donderdag het WK-kwalificatieduel Slovenië – Fär Oer! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Afgelopen donderdag 23 november 2017 floot Irina Lyussina met als assistenten Viki De Cremer en Maria Etienne de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Slovenië en de Faeröer in groep 5. In Ajdovscina was Petra Bombek uit Slovenië de vierde ref en eindigde de wedstrijd op een 5-0-thuisoverwinning!

Foto – (c) FPF

Ook nog melden dat Ives Serneels, de bondscoach van de Belgian Red Flames, vandaag in Estoril vertoeft om het WK-kwalificatieduel tussen Portugal en Italië te volgen. Dat duel is vanaf 18 uur rechtstreeks en online te bekijken via RTP 1. Eerder op de dag versloeg Roemenië in de groep van de Belgian Red Flames in Boekarest Moldavië met 3-1!

U kan Portugal – Italië volgen via RTP:

RTP 1

Voor alle duels in de WK-kwalificatie 2019 kan U hier terecht:
UEFA.com

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share