Share

Tessa Wullaert, die nadat ze in 2015 de allereerste Sparkle won eerder dit jaar ook de allereerste vrouwelijke Gouden Schoen veroverde, moest vanwege een dijbeenblessure op donderdag 23 en zaterdag 25 november 2017 toekijken tijdens de trainingswedstrijden van de Belgian Red Flames tegen Rusland. Ook op zondag 26 november 2017 vonden we haar toevallig op een voetbalveld terug.

Ze ging met haar vriend Mathias Deveugele, sinds dit seizoen speler bij KRC Waregem, een kijkje nemen in de eerste provinciale West-Vlaanderen waar de ‘Rassing’ voor een zespuntenduel op bezoek moest bij KFC Poperinge, sinds dit seizoen terug in eerste provinciale.

Luister naar Tessa Wullaert (VfL Wolfsburg & België) tijdens de rust van de wedstrijd in Poperinge:

Bekijk het enige doelpunt uit dit duel waarvan ook Tessa Wullaert getuige was:

Lees nog meer over KFC Poperinge:
Website KFC Poperinge

Lees nog meer over KRC Waregem:

Website KRC Waregem

Voor meer over de Belgian Red Flames tegen Rusland ga naar:
Vrouwenteam.be

PS: Nog melden dat er ook een 2de editie komt van de vrouwelijke Gouden Schoen van Het Laatste Nieuws. De winnares zal bekendgemaakt worden tijdens het gala op woensdag 7 februari 2018 in Paleis 12 in Brussel!

Share