Share

Tweedeklasser K. SOC Maria-ter-Heide moet kort voor de jaarwisseling op zoek naar een nieuwe trainer. De huidige coach Fréderik Schippers heeft immers gekozen voor een nieuwe uitdaging.

En die ligt voor Fréderik Schippers bij eersteklasser Massenhoven, zo staat te lezen in het persbericht van Maria-ter-Heide. Daar vindt hij als nieuwe T2 namelijk Tom Van Lommen terug, zijn vroegere T1 bij Maria-ter-Heide. Fréderik Schippers werd na 1 seizoen trainer van de B-ploeg hoofdcoach van het A-team. En zij sloten de heenronde af op een gedeelde 6de plaats. In de Beker van België schakelde Maria-ter-Heide eerder dit jaar de kersverse eersteklasser Svelta Melsele uit.

Fréderik Schippers samen met zijn groep na de bekerwinst op bezoek bij Svelta Melsele eerder dit jaar! Foto – (c) MTH/FS

Maria-ter-Heide bedankt Fréderik voor zijn tomeloze inzet en het geleverde werk bij de club en wenst hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging.

De sportieve cel van de groenwitten moet dus op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Kandidaten kunnen zich altijd melden via info@dames-mth.be!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share