Share

Imke Courtois komt op woensdag 16 december 2015 aan bod in de rubriek Doorgevraagd van Sport/Voetbal Magazine. Een dag eerder kwam ze ook al ter sprake in het Sportjaaroverzicht 2015 van Humo.

Daarnaast zit de speelster van Standard en de Belgian Red Flames niet stil want ze nam recent ook deel aan het Festival van de Gelijkheid in de Vooruit in Gent en U kan haar op zondag 20 december 2015 om 11 uur ook nog aan het werk zien in een benefietwedstrijd ‘Football For Life’ op het kunstgrasveld vlakbij het Jan Breydelstadion waar een Team van journalisten en Analisten (met naast Imke Courtois, Gert Verheyen, Wesley Sonck, Kobe Ilsen en Karl Vannieuwkerke, …) het opneemt tegen een Team van Politici (met Philippe Muyters, John Crombez, Sven Gatz, …).

Melden we hierbij dat ook wie geen tickets heeft voor Club Brugge-RSC Anderlecht, de klassieker in de Jupiler Pro League, deze benefietmatch vanaf 11 uur kan bijwonen. Daarnaast kan U ook bieden op het truitje van Imke Courtois en dit alles ten voordele van de vzw Stop Darmkanker.

Last but not least was Imke Courtois op dinsdag 15 december 2015 een trefwoord in een van de finales van het programma De Slimste Mens ter wereld op Vier met Kobe Ilsen, Danira Boukhriss Terkessidis en Kevin Janssens.

Imke Courtois als trefwoord in De Slimste Mens ter wereld op Vier van dinsdag 15 december 2015.

Imke Courtois als trefwoord in De Slimste Mens ter wereld op Vier van dinsdag 15 december 2015.

Bied mee op het truitje van Imke Courtois via:
Football for Life
en via:
Football for Life – Shirt Imke Courtois

Bekijk meer foto’s van Imke Courtois bij de Belgian Red Flames via:
Sportpix.be

Lees over het Festival van de Gelijkheid in Gent:

Website Tumult

Herbekijk de aflevering van De Slimste Mens ter wereld van dinsdag 15 december 2015:
Website De Slimste Mens ter wereld

Share