Share

In het voetbal gaat het niet over wie het meest balbezit heeft of over wie het meeste hoekschoppen afdwingt maar wel over wie het meest aantal doelpunten maakt want alleen als je wat dit betreft beter doet dan je tegenstander win je een wedstrijd. Ook in de Franse D1 Féminine is dat zo. Het ene doelpunt was al mooier dan het andere afgelopen zaterdag 13 januari 2018 in het Stade Métropole van Villeneuve d’Ascq maar de goal in de toegevoegde tijd van PSG stak er bovenuit!

De knal is voorbij, de bal ligt stil tegen het net! PSG wint met 1-3 op bezoek bij Lille! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

De Spaanse Véronica Boquete mocht pas laat in de wedstrijd invallen (in de 74ste minuut kwam ze het veld op voor Marie Antoinette Katoto) maar ze maakte wel een schitterende goal! Eentje waarbij je even de adem inhoudt of de wenkbrauwen fronst. Fotograaf Dirk Vuylsteke maakte een knappe reeks foto’s van dat doelpunt van achter het doel! Deze wilden we U niet onthouden!

De doelvrouw van de thuisploeg is gevloerd op de poging van Vero! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Voor nog meer foto’s van Dirk Vuylsteke ga naar:
Sportpix.be

Voor de beelden van dit doelpunt van Véronica Boquete ga naar:
Vrouwenteam.be
of bekijk die via FFF TV:

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share