Share

In Spanje gaan ze in het vrouwenvoetbal na de heenronde op zoek naar de beste speelster bij elk team en het publiek mag daarbij een stem uitbrengen. Opmerkelijk is de aanwezigheid van Lisa Smellers bij de genomineerden bij Villareal CF Feminino in de Segunda Division!

Lisa gaat voor de titel van beste speelster van de heenronde van haar club de concurrentie aan met ploeggenoten Lucia Vilar, Maria ‘Marieta’ Ortelis Ramos, Nerea Sanchez en Silvia Gallego Torrecillas!

Het team van Lisa Smellers bij het nemen van de ploegfoto! Foto – (c) Villareal CF FemininoVillareal stond eind december 2017 halfweg de competitie op een 10de plaats op 14 clubs met 15 punten uit 13 duels!
Het begon 2018 met een 4 op 6 na een 1-1-gelijkspel op bezoek bij Alhama CF (1-1) en een overwinning afgelopen zondag 14 januari 2018 met 8-0 thuis tegen Murcia Femininas! Daarmee staat het ook na 15 wedstrijden nog op de 10de plaats maar inmiddels met 19 punten! CF Sporting Plaza de Argel is de leider in de groep van Villareal met 40 punten uit 15 wedstrijden!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share