Share

Net als de mannen van Club Brugge walst ook het vrouwenteam van blauw-zwart in de competitie over de tegenstanders heen. Bij de eerste officiële wedstrijd in het kalenderjaar 2018 in Aalter kregen ze het bezoek van KSK Beveren, de rode lantaarn uit de reeks. Het sein om weer eventjes met flink wat doelpunten uit te halen!

Siebe Cambier, de man die vrouwelijk blauw-zwart op de voet volgt, was uiteraard aanwezig en dankzij hem kan U de hoogtepunten uit dit duel bekijken:

Club Brugge won dus met 8-0 tegen KSK Beveren dankzij goals van Sharon Desaever (1-0, 6de minuut), Katinka Dubois (2-0, 10de minuut), Barbara Lezy (3-0, 27ste minuut), Katinka Dubois (4-0, 48ste minuut), Julie Vankeirsbilck (5-0, 59ste minuut), Sharon Desaever (6-0, 77ste minuut), Barbara Lezy (7-0, 81ste minuut) en Julie Vankeirsbilck (8-0, 87ste minuut).

De affiche van het komende weekend! Foto – (c) Maria Ter Heide


Op de volgende speeldag
gaat Club Brugge op zaterdag 20 januari 2018 op bezoek bij Maria-ter-Heide met aftrap om 15 uur en daar wil de thuisploeg na het 2-2-gelijkspel op bezoek bij KDC Ruddervoorde wel eens proberen om voor een stunt te zorgen! KSK Beveren ontvangt op dezelfde dag aan de Lindenlaan al om 12 uur Dames VK Egem, dat het voorbije weekend thuis met 9-1 won tegen Olsa Brakel!

Bekijk de uitslagen van de 14de speeldag in 2de klasse:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share