Share

De goals heeft U al gezien en misschien heeft U ook al de interviews rond deze wedstrijd bekeken maar de volledige samenvatting van het duel in de Beker van Brabant tussen RWDM Girls en HO Wolvertem Merchtem op zaterdag 6 januari 2018 wellicht nog niet.

RWDM Girls voor de aftrap van het duel in de Beker van Brabant tegen HO Wolvertem Merchtem! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

RWDM Girls won het duel tegen het team van trainer Jelle Schotte, dat leider is in de eerste provinciale Vlaams-Brabant. De doelpunten waren van Sakina Ouzraoui Diki 1-0 (26ste minuut) en 2-0 (89ste minuut), Karolien Bien lukte het doelpunt voor de bezoekers (90ste + 2′ minuut).

Bekijk de hoogtepunten uit de 1ste helft dankzij Vrouwenteam TV:


Bekijk de hoogtepunten uit de 2de helft dankzij Vrouwenteam TV:Bekijk enkel de goals dankzij Vrouwenteam TV:

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share