Share

RSC Anderlecht, de leider in de Super League die momenteel op stage is in het zuiden van Spanje, heeft op vrijdag 19 januari 2018 de oefenwedstrijd tegen Levante UD met ruime cijfers gewonnen.

Bij de rust stond vrouwelijk paars-wit met 0-1 voor dankzij een doelpunt van Belgian Red Flame Elke Van Gorp. Na de rust dikten Tine De Caigny, net als Elke Van Gorp genomineerd voor de Gouden Schoen, en Rachel Cuschieri aan tot 0-3 vooraleer Ella Van Kerkhoven, de topschutter op dit moment in de Super League, met nog 2 doelpunten de eindstand op 0-5 bracht. Bij de thuisploeg was de Portugese international Jéssica Silva er niet bij want zij is op dit moment op de Azoren waar Portugal deze week 2 oefenduels speelt tegen Ierland!

Trainer Patrick Wachel mocht na afloop tevreden zjin over de tweede oefenwedstrijd van 2018! Foto – (c) RSCA/Christophe Evrard

Volgende week vrijdag 26 januari 2018 gaat RSC Anderlecht voor de Beker van België op bezoek bij KAA Gent Ladies in een heruitgave van de finale van 2017! De wedstrijd gaat door in Oostakker met aftrap om 20 uur 30!

Bekijk de video met de hoogtepunten van Levante UD – RSC Anderlecht met dank aan Christophe Evrard:Ook nog meegeven dat
in de Super League op deze vrijdagavond de laatste wedstrijd van de 12de speeldag op het programma staat tussen KRC Genk Ladies en OH Leuven. De aftrap is om 20 uur aan de Van Dorenlaan in Genk. Scheidsrechter van dienst is Irmgard Van Meirvenne met als assistenten Viki De Cremer en Fania Lammens.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Voor de stand in KRC Genk Ladies – OH Leuven ga naar:
Futbol24.com

Voor meer over de genomineerden van de Gouden Schoen van Het Laatste Nieuws:
Vrouwenteam.be

Bekijk de fotoreportage van Christophe Evrard rond Levante UD – RSC Anderlecht via:

Website RSC Anderlecht

Voor meer over Portugal – Ierland:

Vrouwenteam.be

PS: Het oefenduel tussen Borussia Mönchengladbach en Standard van zaterdag 20 januari 2018 gaat niet door!

Share