Share

Op zaterdag 20 januari 2018 stond in de 2de klasse B de Luikse derby tussen RFC Liège en het derde team van Standard op het programma. De wedstrijd vond plaats op Rocourt, het stadion aan de Rue de la Tonne in Luik!

U kan de video met de hoogtepunten bekijken met dank aan Regis Sibille (RFC Liège):

Na dit duel blijft RFC Luik 11de in de stand met 13 punten uit 15 wedstrijden. Het houdt nog altijd Miecroob Veltem (11 punten uit 14 duels), het beloftenteam van Tongeren (3 punten uit 15 duels) en Esperanza Pelt (2 punten uit 14 wedstrijden) achter zich. Standard C is nu 8ste met 17 punten uit evenveel duels.

Op zaterdag 27 januari 2018 staan er in de 2de klasse B inhaalwedstrijden op het programma. Op de 16de speeldag op zaterdag 3 februari 2018 gaat RFC Luik op bezoek bij het beloftenteam van KRC Genk Ladies, de leider in deze reeks. Standard C ontmoet op die dag in Angleur Sterrebeek. De volgende thuiswedstrijd van RFC Luik is op zaterdag 10 februari 2018 tegen het beloftenteam van Moldavo!

Voor alle uitslagen in de 2de klasse B van het voorbije weekend:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share