Share

Het beloftenteam van KRC Genk Ladies moest op zaterdag 20 januari 2017 in de 2de klasse B op bezoek bij YR KV Mechelen, de derde in de stand. Op papier dus geen gemakkelijke opgave voor het team van trainer Thomas Jansen. Het was uitkijken wat het zou worden.

U kan de hoogtepunten van KV Mechelen – KRC Genk Ladies B bekijken met dank aan Philip Kennes:

KRC Genk Ladies B won dus met 0-3 dankzij doelpunten van Janne Geers 0-1 (43ste minuut) en een dubbel van Hanne Merkelbach (0-2, 63ste minuut en 0-3, 86ste minuut). KRC Genk Ladies B blijft dus leider met het maximum van de punten 42 op 42! OH Leuven B is 2de met 36 punten uit 15 duels, Sterrebeek staat 3de met 28 punten uit 14 wedstrijden en KV Mechelen is voorlopig 4de met 26 punten uit 14 wedstrijden.

Het volgende duel van KV Mechelen is de inhaalwedstrijd van de 13de speeldag op zaterdag 27 januari 2018 op bezoek bij Esperanza Pelt met aftrap om 14 uur. Ook de week nadien speelt KV Mechelen een uitwedstrijd namelijk bij de beloften van Moldavo. De eerstvolgende wedstrijd van het beloftenteam van KRC Genk Ladies is op zaterdag 3 februari 2018 om 15 uur thuis aan de Galopinlaan tegen RFC Luik met aftrap om 15 uur!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Voor alle uitslagen in de 2de klasse B van het voorbije weekend:
Vrouwenteam TV

Share