Share

De 89 stemgerechtigden voor de tweede vrouwelijke Gouden Schoen hebben nog tot donderdag 25 januari 2018 om 12 uur de tijd om hun stem uit te brengen op hun top 5 van het voorbije kalenderjaar. De 10 kandidaten zijn uiteraard nog altijd dezelfde.

Dit zijn de 10 kandidaten in alfabetische volgorde met de clubs waarvoor ze in het voorbije kalenderjaar 2017 uitkwamen:
Julie Biesmans (Standard/Bristol City), Janice Cayman (Montpellier), Tine De Caigny (RSC Anderlecht), Laura Deloose (RSC Anderlecht), Heleen Jaques (RSC Anderlecht), Davina Philtjens (Ajax), Elke Van Gorp (KAA Gent Ladies/RSC Anderlecht), Davinia Vanmechelen (Standard/KRC Genk Ladies), Tessa Wullaert (VfL Wolfsburg) en Aline Zeler (Standard/RSC Anderlecht).

Uitsluitsel over wie wint krijgt U op woensdag 7 februari 2018 op de dag dat ook de opvolger van José Izquierdo (Club Brugge en vervolgens Brighton & Hove Albion) bij de mannen wordt bekendgemaakt!

Foto – (c) Het Laatste Nieuws

Ook nog melden dat U als fan van het vrouwenvoetbal kan deelnemen aan een Poll van Het Laatste Nieuws rond de vrouwelijke Gouden Schoen waardoor U ook een duoticket kan winnen om op het Gala in Paleis 12 van de Heizel op de dag van de uitreiking aanwezig te zijn.

Daarvoor kan U hier terecht:

HLN.be – Poll vrouwelijke Gouden Schoen

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Voor meer over de Gouden Schoen 2017 Tessa Wullaert:
Vrouwenteam.be

Share