Share

Céline Dept eindigde op de verkiezing voor knapste voetbalster van de Golden Palace Ball op vrijdag 9 maart 2018 op de tweede plaats na Frobe Vanhaecke van VV Koekelare. De speelster van Cerkelladies Brugge die volgend seizoen voor KSV Bredene zal uitkomen bleef echter niet bij de pakken zitten.

Sindsdien lukte ze immers op zaterdag 10 maart 2018 met haar club in tweede klasse A de gelijkmaker tegen Olsa Brakel vlak na de rust. Met een kopbal na een hoekschop zorgde ze voor de 2-2 maar uiteindelijk verloren de Cerkelladies dat duel wel nog met 2-4. Het voorbije weekend kwam ze niet in actie op het veld maar ze was op zaterdag 17 maart 2018 wel aanwezig naast het veld op de finale van de Beker van België tussen KRC Genk en Standard. In het kader van haar studies Integrale veiligheid in Torhout was ze met enkele collega’s van haar school daar aanwezig als steward. “Het was enorm koud maar wel een super leuke ervaring”, zo liet ze weten. “Ik heb echt veel respect gekregen voor de stewards en wat ze allemaal doen rond zo’n wedstrijd”.

Céline Dept tijdens de opwarming met enkele ploeggenoten van Cerkelladies Brugge! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict


U kan Céline Dept in de komende weken nog aan het werk zien met Cerkelladies Brugge.
Het eerste elftal speelt op zaterdag 24 maart 2018 thuis tegen Maria-Ter-Heide met aftrap om 14u30. Het beloftenteam neemt het een dag later op zondag 25 maart 2018 thuis op tegen KFC Heist Ladies (aftrap om 14u).

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Bekijk alle uitslagen van het voorbije weekend in de 2de klasse A:

Vrouwenteam.be

Share