Share

Nu vrijdag 6 april 2018 beginnen de Belgian Red Flames aan een zuiders tweeluik op weg naar het WK 2019 in Frankrijk. In Leuven ontvangen ze Portugal, dat recent een goeie prestatie neerzette op de eigen Algarve Cup waar ze voor het eerst derde werden.

Ives Serneels en de Belgian Red Flames deze namiddag in Tubeke! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Portugal moest vanochtend vroeg uit de veren want ze vertrokken al om 7 uur lokale tijd op het vliegveld van Lissabon richting Zaventem en inmiddels zijn ze al in Leuven en hebben ze al een eerste training achter de rug. De Belgian Red Flames oefenden ook op deze woensdagnamiddag en dat tussen de regenbuien door in Tubeke!

Voorafgaand aan het vierde WK-kwalificatieduel van België richting het WK 2019 in Frankrijk blikken we even vooruit met de topschutster aller tijden van de Belgian Red Flames Tessa Wullaert en met Francisco Neto, de bondscoach van Portugal.

Luister naar Tessa Wullaert na de training op woensdag 4 april 2018 in Tubeke:

Luister naar Francisco Neto, de bondscoach van Portugal, die recent ook met de Portugese U17 in Nederland aanwezig was:

Melden we ook nog dat er inmiddels meer dan 6.000 tickets verkocht zijn voor deze WK-kwalificatieinterland maar er is nog altijd plaats op Den Dreef in Leuven en U kan er dus ook nog altijd bij zijn! U kan op vrijdag 6 april 2018 zelfs mee het toeschouwersrecord voor een wedstrijd van de Belgian Red Flames in België vestigen! Aarzel niet, het wordt mooi weer en de sfeer is nu al verzekerd!

Voor nog meer over de vorige België – Portugal in 2013 op het Kiel ga naar:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Voor tickets voor het duel België – Portugal kan U hieronder terecht:
KBVB – Tickets voor Belgian Red Flames – Portugal

Share