Share

Team RWDM uiteraard bestaande uit speelsters van RWDM Girls heeft zich op zondag 20 mei 2018 in de schaduw van de Koninklijke Muntschouwburg in Brussel geplaatst voor de wereldfinale bij de vrouwen van Neymar Jr’s Five, het wereldwijde voetbaltornooi dat de Braziliaanse topspeler van PSG en Red Bull samen organiseren.

Salma Bouzeddi, Firdes Necipoglu, Sarah El Bahoudi, Dounia Bakkali, Jaade Stitou en El Hibo Ahmed Mohamed, allemaal speelsters van RWDM Girls, wonnen de allereerste vrouwenfinale in België met 2-0 en mogen dus in de maand juli 2018 naar het Braziliaanse Praia Grande waar ze immers op zaterdag 21 juli 2018 de finale gaan spelen op het Instituto Neymar Jr., de voetbalschool van de speler die het voorbije seizoen in de Franse Ligue 1 Conforama uitkwam!

Luister naar een eerder interview met Salma Bouzeddi (RWDM Girls):

Lees nog meer hierover via:
Redbull.com

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share