Share

Op zondag 24 juni 2018 verzamelde RWDM Girls voor een eerste keer met het oog op het nieuwe seizoen. De Brusselse eerste provincialer kon ook een allereerste sponsor voorstellen!

Rotary Club Brussels Cantersteen gaat de club voor een volledig jaar sponsoren. David Lamb, de voorzitter van de Rotary Club kwam persoonlijk afgezakt naar het Edmond Machtensstadion in Molenbeek om het eerste truitje te overhandigen.

RWDM Girls en hun nieuwe sponsor! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

De club heeft met Alexandre Karamitisios (ex-RSC Anderlecht U15) ook een nieuwe trainer die samen met Ramzi Bouhlel de sportieve leiding over RWDM Girls zal hebben.

Alexandre Karamitsios is de nieuwe trainer bij RWDM Girls! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Uiteraard werden ook al enkele nieuwkomers bij de club voorgesteld. Zij komen hoofdzakelijk over van RSC Anderlecht. Het zijn doelvrouw Kassandra Goovaerts, verdedigers Sofie Vandersmissen, Camille Demolder, Morgane Baré, Vanessa Sousa Seixas, flankspeelster Cassandra Van Audenhove, middenvelders Meg Van Pé, Camille Nicolas, Nisrine Azaoum en spits Ambre De Meester. Verder is er ook nog Anissa Ben Ayad die overkomt van KV Tervuren-Duisburg.

De nieuwkomers bij RWDM Girls! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Bij de vertrekkers behoren al zeker Sarah Dellevoet en Jaade Stitou die naar het naar 2de klasse gepromoveerde HO Wolvertem Merchtem gaan terwijl Rhizlane Zekkouri richting RSC Anderlecht trekt. Ook Sakina Ouzraoui Diki wordt voor één seizoen uitgeleend aan vrouwelijk paars-wit!

Sakina Ouzraoui Diki kreeg op zondag 24 juni 2018 als afscheid aan RWDM Girls een trofee en een bal van sportief verantwoordelijke Ramzi Bouhlel! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

De officiële start van de trainingen is voorzien op dinsdag 31 juli 2018 waarna de club begin augustus van dit jaar richting Nederland vertrekt voor een oefenduel in Dordrecht en een stage in Doetinchem waar de Belgian Red Flames vorig jaar op het EK 2017 tegen Denemarken speelden. Op zondag 12 augustus 2018 oefenen de RWDM Girls thuis tegen KFC Eendracht Zele. Op woensdag 15 augustus 2018 nemen ze deel aan een tornooi in Ternat terwijl er ook nog voorbereidingswedstrijden tegen KAA Gent Ladies C (wellicht in het weekend van 18/19 augustus 2018) en FWS Woluwe (woensdag 29 augustus 2018) op het programma staan. De competitiestart is voor het beloftenteam en de C-ploeg in het weekend van 1/2 september 2018, het eerste elftal begint in eerste provinciale Brabant VFV in het weekend van 8/9 september 2018.

Bekijk het interview met David Lamb dankzij Vrouwenteam TV:

Nog meedelen dat speelsters die interesse hebben om de club te vervoegen dat altijd kunnen doen. U neemt dan contact op met Ramzi Bouhlel op de nummers 0478/52 71 96 en 02/412 03 50 of via het emailadres rwdmgirls@gmail.com

Luister ook nog naar Unico van Kooten over Change Our Game en RWDM Girls dankzij Vrouwenteam TV:

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share