Share

Na doelvrouw Justien Odeurs op donderdag 21 juni 2018 was het op zaterdag 23 juni 2018 de beurt aan Belgian Red Flame Julie Biesmans om als studiogast aanwezig te zijn bij TVL. De Limburgse scoorde recent in Chisinau tegen Moldavië in haar 54ste interland haar 3de doelpunt voor het Belgische nationale vrouwenvoetbalteam!

Julie, die in België verschillende titels en bekers won met Standard, speelt sinds vorig jaar samen met Yana Daniëls en Lorca Van De Putte in Engeland bij Bristol City Women FC. Zij mocht na de winst van de Rode Duivels tegen Tunesië samen met voormalig bondscoach Aimé Anthuenis en Stijn Stijnen, de ex-doelman van het Belgische nationale voetbalteam, bij Christiaens & Company nakaarten over het WK-duel tegen Tunesië.

U kan het programma van zaterdag 23 juni 2018 nog eens volledig bekijken via:

TVL.be

Bekijk ook het programma met Justien Odeurs via:
Vrouwenteam.be

Bekijk nog eens het doelpunt van Julie Biesmans voor de Belgian Red Flames op bezoek bij Moldavië via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share