Afgelopen woensdag 25 juli 2018 speelde KSK Heist al een oefenwedstrijd op bezoek bij tweedeklasser HO Wolvertem Merchtem. Het team van trainer Anthony Michiels won deze opener met ruime cijfers vooraleer het in het weekend naar de Belgische kust op stage trok.

Foto – (c) Fb KSK Heist Ladies

Op bezoek bij de nog niet voltallige tweedeklasser HO Wolvertem Merchtem lukte KSK Heist met een gemengd team een half dozijn doelpunten netjes verdeeld over de twee helften. Kristien Franck opende iets over het kwartier de score (0-1, 18de minuut) terwijl Shana Ahmed de voorsprong van de bezoekers verdubbelde (0-2, 32ste minuut). Eline Steenhuysen zorgde kort voor de rust voor haar eerste goal van de oefencampagne (0-3, 42ste minuut). Na de pauze dikten Jill Simons (48ste minuut) en Marthe Vandyck (53ste minuut) aan tot 0-5 vooraleer Eline Steenhuysen in het slot met haar tweede doelpunt de 0-6-eindstand op het bord zette (90ste minuut).

Met het casino van Oostende op de achtergrond speelde KSK Heist ook enkele partijtjes strandvoetbal! Foto – (c) KSK Heist Ladies

Na deze midweekwedstrijd was het tijd voor wat teambuilding bij KSK Heist. In Oostende kon er bij na de hittegolf wat afgekoelde temperaturen toch op een redelijk niveau getraind worden. Volgende week staat er een nieuwe stage op het programma van vrijdag 3 tot en met maandag 6 augustus 2018 in de buurt van Düsseldorf!