Share

Terwijl het eerste elftal vlakbij het Jan Breydelstadion het seizoen opende tegen KVK Svelta Melsele mochten ook de beloften van vrouwelijk blauw-zwart even verderop aan het seizoen starten tegen K. Wuustwezel FC.

Voor U de beelden kan bekijken nog meegeven dat het beloftenteam van Club Brugge vorig seizoen in de eerste provinciale West-Vlaanderen aantrad en daar de titel veroverde terwijl Wuustwezel de tweede degradant uit eerste klasse was.

U kan een samenvatting van deze wedstrijd bekijken met dank aan Siebe Cambier:

Voor de volledigheid was dit het scoreverloop in Club Brugge B – Wuustwezel dat op 3-4 eindigde en waar het bij de rust 2-2 stond: 5′ Sara Bakar 1-0, 15′ Axelle Garmyn 1-1, 25′ Julie Meseure 2-1, 30′ Tinne Van Den Bergh 2-2, 48′ Axelle Garmyn 2-3, 66′ Tinne Van Den Bergh 2-4 op strafschop, 79′ Silke Choteau 3-4.

Op de 2de speeldag in 2de klasse A gaat het beloftenteam van Club Brugge nu zaterdag 1 september 2018 om 15 uur op bezoek bij Dames VK Egem met aftrap op het Sportcentrum De Molen om 15 uur. Wuustwezel ontvangt op hetzelfde moment aan de Bredabaan 280 KSV Sottegem.

Bekijk alle uitslagen in de 2de klasse A van het voorbije weekend via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share