Share

Op de dag van de loting van de UEFA Champions League bij de mannen in Monaco staan er ook al 5 kwalificatiewedstrijden voor het WK 2019 in Frankrijk op het programma. Een dag voor Roemenië – België wordt er gespeeld in Moskou, Chisinau, Göteborg, Viborg en Paisley.

In de groep van de Belgian Red Flames speelt Portugal om 18 uur uit tegen Moldavië maar de meest interessante affiche is Schotland – Zwitserland waar de bezoekers zich onder leiding van Martina Voss-Tecklenburg mits een gelijkspel van deelname aan het WK 2019 kunnen verzekeren!

Volg Moldavië – Portugal met dank aan FMF TV:

U kan alles rechtstreeks volgen via:
UEFA.com – WK 2019 – Kwalificatieduels

Voor de loting van de UEFA Champions League met Club Brugge kan U hieronder terecht:
UEFA.com – Loting UEFA Champions League 2018-19

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Bij de Belgian Red Flames reisden Justien Odeurs en Heleen Jaques allebei vanwege een blessure niet mee af naar Roemenië. Er werd slechts een vervanger opgeroepen voor de doelvrouw en dat was Lisa Lichtfus van Standard, zo meldde bondscoach Ives Serneels op woensdag 29 augustus 2018 op zijn twitteraccount.

Share