Share

Op woensdag 26 september 2018 worden vanaf 18 uur de terugwedstrijden in de UEFA Women’s Champions League gespeeld. Het wordt uitkijken naar hoe de Belgian Red Flames er het met hun clubs vanaf brengen.

In principe komen Tessa Wullaert met Manchester City thuis tegen de Spaanse landskampioen Atlético Madrid en Davina Philtjens en eventueel Heleen Jaques met Fiorentina op bezoek bij het Deense Fortuna Hjörring in actie. En ook Davinia Vanmechelen zit in de selectie voor het duel van PSG op donderdag thuis tegen het Oostenrijkse Sankt Pölten.

U kan alles wedstrijden en uitslagen volgen via deze link:
UEFA.com – Terugwedstrijden 1ste ronde UWCL

Lees over de heenwedstrijden via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share