Share

Ex-Rode Duivel Stephane Demol was ooit trainer van KV Mechelen maar nu zou er een echte mol zitten bij KV Mechelen Dames. Althans dat staat in Het Nieuwsblad van maandag 15 februari 2016 te lezen.

In zijn zoektocht naar ‘De Mol’ in het programma op Vier maakt Cedric Lagast, misdaadverslaggever bij Het Nieuwsblad als speurder wekelijks een balans op van zijn bevindingen. De Leuvense advocate ‘Issabel’ is volgens zijn schrijven een enthousiaste supporter van KV Mechelen Dames en ze is al enkele jaren sponsor van de ploeg uit derde klasse die berucht is sinds 2005 omdat het toen eens met 50-1 won van SK Berlaar, zo staat te lezen op pagina 12 van Het Nieuwsblad van maandag 15 februari 2016. Maar hij heeft zijn twijfels omdat voetbalenthousiasme tijdens het programma haar vreemd is. Hoe de vork juist aan de steel zit zullen de komende uitzendingen van ‘De Mol’ op maandagavond op Vier ongetwijfeld aan het licht brengen.

Het beloftenteam van DV Famkes Merkem uit derde klasse A. Foto - Dirk Vuylsteke

Het beloftenteam van DV Famkes Merkem uit derde klasse A. Foto – Dirk Vuylsteke

Ondertussen won KV Mechelen Dames, nog altijd het best scorende team in de nationale reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal, het voorbije weekend in derde klasse A op bezoek bij het beloftenteam van DV Famkes Merkem met 0-4 dankzij doelpunten van Judith Van Bulck (0-1), Shauny Polfliet (0-2), Elien De Wilde na een assist van haar tweelingzus Ellen De Wilde (0-3) en de tweede van de namiddag van Shauny Polfliet (0-4). Net voor de rust werd Hannelore Heyligen foutief gestopt in de zestien maar bij een 0-2 stand zag Laura Baetens haar strafschop gekeerd door de doelvrouw van de thuisploeg. Shari Nijs trof net na de pauze dan weer de lat! Melden we ook nog het debuut in het eerste team van KV Mechelen Dames van Charlotte Crauwels.

Shauny Polfliet lukte een dubbel voor KV Mechelen Dames op bezoek bij DV Famkes Merkem B. Foto - Dirk Vuylsteke

Shauny Polfliet lukte een dubbel voor KV Mechelen Dames op bezoek bij DV Famkes Merkem B. Foto – Dirk Vuylsteke

Wilt U KV Mechelen Dames aan het werk zien dan kan dat nu donderdagavond 18 februari 2016 al want dan spelen ze op de kleine Malinwa een oefenwedstrijd tegen het Deense Skovbakken. De aftrap is voorzien om 19u30. De eerstvolgende competitiewedstrijd van het team van coach Michael Moïns is op zaterdag 20 februari 2016 eveneens op de Kleine Malinwa tegen KDC Ruddervoorde. De aftrap dan is om 15 uur.

Luister ook naar een eerder interview met Charlotte Crauwels (KV Mechelen Dames):

Luister naar een eerder interview met Judith Van Bulck (KV Mechelen Dames):

Luister naar een eerder interview met Esther Naegels (KV Mechelen Dames):

Voor meer over KV Mechelen Dames:
Website KV Mechelen Dames

Lees nog meer over derde klasse A:
Vrouwenteam.be

Bekijk foto’s van Dirk Vuylsteke rond DV Famkes Merkem B-KV Mechelen Dames:
Sportpix.be

Lees meer over ‘Issabel De Fré’ uit De Mol via:
Website De Mol

Share