Bij de hervatting van de competitie in de 2de Duitse Bundesliga liet Jessy Atila opnieuw van zich spreken. Met haar club Herforder SV won ze voor het eerst een thuiswedstrijd dit seizoen en bovendien scoorde ze net voor het halfuur het eerste doelpunt in de 3-0-overwinning tegen Holstein Kiel. Het is al de vierde competitietreffer dit seizoen voor de ex-speelster van Rapide Wezemaal en STVV.

Het was geen moeilijk doelpunt (de 1-0 in de 27ste minuut) zo liet de op deze woensdag 17 februari 2016 jarige Jessy Atila, die centraal in de verdediging aan de wedstrijd begon en een goeie tien minuten voor tijd na vervulde plicht vervangen werd, weten. De bal kwam terug van de keeper en ik was goed meegelopen met een ploeggenote en had maar binnen te trappen. Na de rust zorgden Giustina Ronzetti (2-0, 46ste minuut) en Christabel Oduro (3-0, 51ste minuut) voor de andere goals.

Herforder SV blijft 6de in de stand in de 2de Bundesliga met 19 punten uit 12 duels. MSV Duisburg, dat de topper op bezoek bij SV Meppen won met 0-4, is leider in deze reeks met 36 punten uit 12 wedstrijden. Daarna volgen BV Cloppenburg 28 punten, SV Meppen 25 punten, FSV Gütersloh 22 punten en 1.FC Lübars, de tegenstander van volgend weekend voor Jessy Atila en Herforder SV, met 20 punten.