Share

Wie op donderdag 26 mei 2016 de finale van de UEFA Women’s Champions League live ter plaatse wil meemaken in het Stadio Città del Tricolore in Reggio Emilia heeft vanaf nu de gelegenheid om tickets te kopen. De prijzen variëren tussen 5 en 10 euro.

Er zijn nog 8 teams in de race om daar op die dag aan te treden en dat zijn naast titelverdediger 1.FFC Frankfurt ook nog Lyon, VfL Wolfsburg (met Sparkle Red Flame Tessa Wullaert), Paris Saint-Germain, FC Barcelona, Brescia, Slavia Praag en het Zweedse Rosengard waar de Braziliaanse vijfvoudig wereldvoetbalster van het jaar Marta speelt.

OL Féminin ging op bezoek in het nieuwe stadion in Lyon! (c) Twitter ELS

OL Féminin ging op bezoek in het nieuwe stadion in Lyon! (c) Twitter ELS

De heenwedstrijden van de kwartfinales in de UWCL worden op woensdag 23 en donderdag 24 maart 2016 gespeeld en inmiddels is bekend geworden dat Lyon de heenwedstrijd in het Grand Stade Parc OL zal mogen aantreden tegen de Tsjechische landskampioen Slavia Praag. Dinsdagnamiddag 16 februari 2016, precies 100 dagen voor de finale van de vrouwelijke Champions League, gingen technische staf en speelsters van Lyon even een kijkje nemen in het stadion waar op maandag 13 juni 2016 de Rode Duivels van Marc Wilmots hun EK-eindronde beginnen met een duel tegen Italië.

Voor meer over de tickets voor de finale van de UWCL:
Website UEFA

Voor meer over de finale van de UWCL:
Website EFA

Luister ook naar Wendie Renard, speelster van het vrouwenteam van Lyon en de ambassadrice van de stad waar de Rode Duivels hun eerste duel op het EK 2016 zullen spelen:

Share