Share

Op dinsdag 18 december 2018 om 8 uur ‘s ochtends is in het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke De Warmste Week van Music for Life begonnen. Tot en met kerstavond draaien de presentatoren Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham verzoekplaten en ontvangen ze tal van mensen die geld komen brengen voor de bijna 2.000 goede doelen!

In het kader van de Warmste Week is er ook een actie ten voordele van vzw Rondpunt en ter ere van Jella Lauwens, die begin september van dit jaar veel te vroeg om het leven kwam in een verkeersongeluk. U kan tot dinsdag 18 december 2018 om 23u59 bieden op truitjes en schoenen van o.a. de Belgian Red Flames, Tessa Wullaert (Manchester City), Janice Cayman (Montpellier), Nicky Evrard (FC Twente) maar ook van profvoetballers Vadis Odjidja (KAA Gent) en Hans Vanaken (Club Brugge). Het volledige bedrag gaat naar vzw Rondpunt!

Voor nog meer over Jella for Life:
Vrouwenteam.be
en via:
Fb Jella-For-Life

U kan alles rond de Warmste Week volgen via Studio Brussel maar uiteraard ook op de VRT:
De Warmste Week – Live

Lees ook nog over de Warmste Match van de Belgian Red Flames:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share