Share

Op vrijdag 21 december 2018 om 11 uur stond het beroep van RSC Anderlecht tegen de uitspraak van het Sportcomité rond de gestaakte wedstrijd uit bij Standard van vrijdag 16 november 2018 op het programma.

Het Beroepscomité van de KBVB besliste nu om de boetes voor beide teams namelijk elk 1.500 euro te behouden maar het resultaat van dat gestaakte duel – het was op dat moment 0-1 voor RSC Anderlecht dankzij een doelpunt van Tine De Caigny – te behouden. De wedstrijd moet dus voor het Beroepscomité van de KBVB niet opnieuw gespeeld worden.

Het verhaal is echter nog niet afgelopen want nu gaat Standard in hoger beroep tegen deze beslissing!

Nog melden dat op vrijdagavond 21 december 2018 om 20 uur er een nieuwe vrouwelijke Classico tussen RSC Anderlecht en Standard op het programma staat op het Belgian Football Center in Tubeke! Dat is ook het geval op vrijdag 11 januari 2019 als beide teams daar in de competitie opnieuw tegenover mekaar staan.

Lees nog meer over deze 13de en laatste speeldag van het kalenderjaar via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share