Share

De Belgian Red Flames sloten 2018 af met een wedstrijd voor het goede doel in de Sportoase van Leuven tegen de acteurs van Thuis. Het werd een plezante namiddag die in totaal 35.183,80 euro opbracht voor de ALS Liga (het goede doel van Thuis) en Plan International België (het goede doel van de Belgian Red Flames)!

U kan een kort beeldverslag rond de Warmste Match bekijken dankzij Eén / KBVB:

Luister naar Janice Cayman (Montpellier) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Nicky Van den Abbeele (KAA Gent Ladies) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Nicky Evrard (FC Twente) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Tessa Wullaert (Manchester City) dankzij Vrouwenteam TV:

In 2019 zijn de Belgian Red Flames vooral in het buitenland te zien. In januari zijn ze in Spanje te bewonderen met wedstrijden tegen Spanje en Ierland, eind februari begin maart kan U ze volgen in Cyprus waar ze voor de Cyprus Women’s Cup al zeker aantreden tegen Oostenrijk, Slovakije en Nigeria en begin april gaan ze dan voor het eerst op een ander continent voetballen in Los Angeles tegen de Verenigde Staten. Daarna wordt het uitkijken of ze eind mei begin juni misschien ook nog voor eigen publiek tegen enkele in de buurt vertoevende WK-deelnemers gaan oefenen.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Nadat Janice Cayman op zondag 23 december 2018 scoorde tegen Davino Verhulst deed Ruud Vormer hem dat na op donderdag 27 december 2018 op Daknam! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

PS: Ook nog meegeven dat beide Gouden Schoenen van het voorbije jaar namelijk Janice Cayman en Ruud Vormer binnen de vier dagen wisten te scoren tegen Davino Verhulst, de doelman van Lokeren. Op zondag 23 december 2018 kwam hij immers voor een ruim deel van de wedstrijd de acteurs van Thuis helpen met hun doel te verdedigen. Janice Cayman wist hem in de tweede helft twee keer te passeren. Op donderdag 27 december 2018 was het dan de beurt aan invaller Ruud Vormer om op Daknam het winnende doelpunt te scoren voor Club Brugge tegen Lokeren (0-1, 69ste minuut).

Bekijk de goal van Ruud Vormer dankzij Sporza:
Sporza.be

Share