Share

Na de laatste wedstrijd op de 12de speeldag in de Super League tussen Ladies Genk en KSK Heist viel er wel één en ander te vertellen. Ladies Genk hield nog kans om in de play-off richting titel te geraken terwijl KSK Heist net als de thuisploeg hoopt te stunten in de halve finale van de Belgische beker!

Luister naar Lynn Senaeve (doelvrouw KSK Heist):

Luister naar Febe Nulens (Ladies Genk):

Luister naar Jacoba Vanysacker (KSK Heist):

Luister naar Fien Steyvers (Ladies Genk):

Bekijk ook nog eens het doelpunt uit Ladies Genk-KSK Heist:

PS: Op woensdag 24 februari 2016 speelt Ladies Genk in de halve finale van de Beker van België om 19u30 op het B-veld van de Cristal Arena tegen RSC Anderlecht terwijl KSK Heist op hetzelfde moment in de Lostraat in Heist-op-den-Berg bekerhouder Lierse ontvangt!

Bekijk ook nog de fotoreportage van Paul Dijkmans rond dit duel:

Fotopagina Paul Dijkmans

Share