Share

Marta, de vijfvoudig wereldvoetbalster van het jaar, zal niet ontbreken op de Algarve Cup 2016. Ze zit in de 23-koppige Braziliaanse selektie die zich in Portugal gaat voorbereiden op de Olympische Spelen in eigen land later dit jaar.

Brazilië speelt in Portugal achtereenvolgens tegen Rusland (woensdag 2 maart 2016), gastland Portugal (vrijdag 4 maart 2016) en Nieuw-Zeeland (maandag 7 maart 2016).

Dit is de volledige Braziliaanse selektie die werd opgeroepen door bondscoach Vadão:
Doelvrouwen: Bárbara (CBF), Luciana (CBF), Letícia – (CBF);
Verdediging: Fabiana (Dalian Quanjian, China), Tamires (Fortuna Hjorring, Denemarken), Poliana (CBF), Rilany (CBF), Mônica (CBF), Rafaelle (Changchun Volkswagen, China), Erika – Paris Saint-Germain, Frankrijk), Bruna (CBF),
Middenveld: Thaisa (CBF), Formiga (CBF), Andressinha (CBF), Marta (Rosengard, Zweden), Maurine (CBF).
Aanval: Debinha (Dalian Quanjian, China), Andressa Alves (Montpellier HSC, Frankrijk), Cristiane (Paris Saint-Germain, Frankrijk), Gabi Zanotti (Dalian Quanjian, China), Bia (Hiunday Stell, Zuid-Korea), Thaís Guedes (Hiunday Stell, Zuid-Korea), Raquel (Changchun Volkswagen, China).

Lees nog meer over de Braziliaanse selektie via:
Website Braziliaanse Voetbalbond CBF

Share