Share

Jassina Blom, bekend als freestylefenomeen en op dit moment speelster bij DVC Eva’s Tienen in de Super League, is de ambassadrice van een vijf-tegen-vijf toernooi op kunstgras met boarding dat de naam Garrincha Femina League meekreeg. Het toernooi dat exclusief voor vrouwen is gaat door op zaterdag 23 april 2016 in Assebroek (Brugge) op de splinternieuwe terreinen van Garrincha. Naast het veld worden op die dag ook nog allerlei dingen aangeboden om de vrouwen in de watten te leggen en er een leuke dag als team te laten beleven.

U kan inschrijven voor het 5x5-toernooi in Assebroek, Brugge

U kan inschrijven voor het 5×5-toernooi in Assebroek, Brugge

Iedereen is welkom, je stelt dus met andere woorden je eigen ploeg samen die uiteraard bestaat uit allemaal vrouwen! Minimum zes en maximum negen spelers per team. Het inschrijvingsgeld bedraagt 100 euro per team. De lokatie is het Gaston Roelandtsplein 15 in 8800 Brugge dat ook makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer.

Bekijk de lokatie:

Bekijk een video met Jassina Blom:

Indien U interesse heeft om een team samen te stellen en deel te nemen kan U zich inschrijven via:
Website Feminaleague Garrincha

Share