Share

Misschien hebt U de uitzending van ‘De Mol’ op maandagavond 22 februari 2016 op Vier gezien. Dan weet U inmiddels ook dat de hoofdverdachte van dat programma niet bij het damesteam van KV Mechelen zit. Cedric Lagast, de misdaadverslaggever bij Het Nieuwsblad, zal dus zijn bevindingen moeten herzien want de Leuvense advocate ‘Issabel’ werd naar huis gestuurd.

De derdeklasser hoefde het voorbije weekend ook niet in actie te komen want tegenstander KDC Ruddervoorde gaf wegens een griepvirus bij tal van speelsters forfait en dus werd het 5-0. KV Mechelen had op donderdagavond 18 februari 2016 met een mix van speelsters uit het A en het B-team het oefenduel tegen het Deense Skovbakken U17 met 4-0 gewonnen dankzij goals van Lenny Oerlemans (2), Els Brouwers (1) en Charlotte Baumans (1).

Op zaterdag 27 februari 2016 kan U het vrouwenteam van KV Mechelen aan het werk zien op bezoek bij Strijland Gooik. De aftrap daar is voorzien om 14u30.

Lees meer over De Mol via:

Vrouwenteam.be

Bekijk alle uitslagen in derde klasse A van het voorbije weekend:

Vrouwenteam.be

Share