Share

Het vrouwenvoetbalteam van KSV Rumbeke hervatte afgelopen zondag 20 januari 2019 de competitie in de derde provinciale West-Vlaanderen met een uitwedstrijd op bezoek bij KE De Haan. Dat gebeurde zonder de recent overleden ploegafgevaardigde Chiel Potié, de vriend van clubcaptain Lize Devos.

Met 4 doelpunten van Lindsay Verschaeve, 2 van Shana Bettens en verder goals van Manon Cossement en van de op het uur ingevallen debutante Steffi Rijs werd het uiteindelijk 0-8 voor de bezoekers in een wedstrijd die na 80 minuten werd stopgezet aangezien KE De Haan op dat moment nog slechts met 6 speelsters op het veld stond. Na de wedstrijd droeg het team de overwinning op aan hun ploegafgevaardigde (voorgoed hun 12de man) en de clubcaptain! ?⚽️ #voeRumbeke #voorChiel & Lize Devos Chiel Potié

In de stand staat KSV Rumbeke na deze overwinning met 45 punten uit 17 wedstrijden voorlopig op 2 punten van leider SV Wevelgem City.

Een besneeuwd veld in Rumbeke zorgt voor de afgelasting van de inhaalwedstrijd! Foto – (c) KSV Rumbeke/Kurt Maddens

Ook nog melden dat vanwege de overvloedige sneeuwval het inhaalduel van KSV Rumbeke op woensdag 23 januari 2019 thuis tegen het beloftenteam van KVK Avelgem afgelast is. Er wordt uitgekeken naar een nieuwe datum. Als de weersomstandigheden het toelaten is de volgende wedstrijd van KSV Rumbeke nu zondag 27 januari 2019 om 14u30 thuis tegen SK Staden C, dat momenteel evenveel punten telt als KSV Rumbeke maar wel een wedstrijd meer heeft gespeeld.

Voor nog meer over KE De Haan – KSV Rumbeke:
Website KSV Rumbeke

Voor afgelastingen ga naar:
Website KBVB

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share