Share

Het vrouwenvoetbalteam van KSK Beveren bestaat in 2019 precies tien jaar. Op zaterdag 16 februari 2019 ontvingen ze in de schaduw van de Freethiel KSC Excelsior Mariakerke. In Mariakerke was het op vrijdag 9 november 2018 2-1 geworden voor het team met de clubkleuren paars en wit!

U kan een samenvatting van dit duel bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

KSK Beveren won dit duel dus met het kleinste verschil. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam er op vrije trap via Lies Delodder (1-0, 19de minuut). KSK Beveren staat nu voorlopig op de derde plaats met 29 punten uit 14 wedstrijden. Dat zijn er 9 minder dan KAA Gent Ladies D, dat wel al 15 wedstrijden heeft gespeeld, maar wel evenveel als buur Bosdam Beveren die wel nog twee wedstrijden te goed hebben. Ook KVE Drongen heeft 29 punten uit 14 wedstrijden. Excelsior Mariakerke is vijfde met 23 punten uit 13 duels.

Luister naar Amber Vancauwenberghe (KSK Beveren) dankzij vrouwenteam TV:

Luister naar Lizzy Wauters (KSC Excelsior Mariakerke) dankzij vrouwenteam TV:

Luister naar Lies Delodder (KSK Beveren) dankzij vrouwenteam TV:

Luister naar Marta Donadoni (KSC Excelsior Mariakerke) dankzij vrouwenteam TV:

Op de volgende speeldag gaat KSK Beveren op vrijdag 22 februari 2019 om 20u30 op bezoek bij KSV Temse. KSC Excelsior Mariakerke ontvangt dan om 20 uur Zingem. Daarna speelt KSC Excelsior Mariakerke nog twee keer thuis namelijk op vrijdag 1 maart tegen KVE Drongen om 20 uur en op vrijdag 15 maart 2019 om 20 uur tegen Bosdam Beveren. De volgende thuiswedstrijd van KSK Beveren is op zaterdag 16 maart 2019 om 12 uur tegen leider KAA Gent Ladies D!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share