Share

Het nog ongeslagen Sporting West Ladies Harelbeke, dat vorig seizoen nog uitkwam in de 2de provinciale, kon op zondag 17 maart 2019 voor het tweede jaar op rij kampioen worden maar nu in de 1ste provinciale West-Vlaanderen en dat als het zelf de thuiswedstrijd tegen SK Staden won.

U kan een samenvatting van deze topaffiche bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

SW Ladies Harelbeke won dus onder leiding van trainer Luc Vandenberghe in het Forestiersstadion dankzij doelpunten van Lisa-Marie Callemeyn (1-0, 24ste minuut) en Liza Deconinck (2-0, 47ste minuut). Door de overwinning kwam het op 67 punten uit 23 wedstrijden en was het onbereikbaar geworden voor KFC Heist Ladies, dat 3-3-gelijkspeelde op KSV De Ruiter Roeselare, en zo 54 punten uit 25 wedstrijden telde. Ook SK Staden onder leiding van Rik Schreel kon met 51 punten uit 23 duels de leider niet meer bijhalen.

Luister naar Kaja Juras (SW Ladies Harelbeke) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Liza Deconinck (SW Ladies Harelbeke) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Valerie Vanmellaerts (SW Ladies Harelbeke) dankzij Vrouwenteam TV:

SW Ladies Harelbeke, dat voorlopig alleen op de 6de speeldag thuis tegen VV Koekelare (2-2) niet kon winnen, speelt nu zondag 24 maart 2019 uit bij BS Westhoek met aftrap om 15 uur. De week nadien op zondag 31 maart 2019 ontvangt het opnieuw in het Forestiersstadion het beloftenteam van Dames VK Egem met aftrap om 17 uur. SK Staden, dat ondertussen al midweeks de inhaalwedstrijd bij KSV Bredene verloor met 2-0, ontvangt nu zondag 24 maart 2019 om 13 uur KSV De Ruiter Roeselare. Op zondag 31 maart 2019 speelt SK Staden opnieuw thuis en dan tegen het beloftenteam van KSK Voorwaarts Zwevezele.

Voor nog meer over de titel van SW Ladies Harelbeke ga naar:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share