Share

Op zaterdag 18 mei 2019 was er in Boedapest de finale van de UEFA Champions League tussen Olympique Lyonnais en FC Barcelona. Het resultaat was 4-1. Op zondag 19 mei 2019 stond in het Mijnstadion van Beringen de finale van de Beker van Limburg op het programma met eenzelfde resultaat op het einde van de wedstrijd.

U kan de hoogtepunten van deze bekerfinale bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

KRC Genk Ladies C won dus met 4-1 dankzij goals voor de rust van Sigrid Bertels (1-0, 10de minuut), Jytte Dubois (2-0, 29ste minuut) en Marte Van Olmen (3-0, 30ste minuut). Na de rust en even voor het uur zorgde Lin Buntinx (3-1, 58ste minuut) voor de tegentreffer van KFC Alken terwijl Sofie Roef in de 80ste minuut de 4-1-eindstand op het bord trapte. KRC Genk Ladies C won zo voor het tweede jaar op rij de Beker van Limburg.

Luister naar trainer An Jacobs (KFC Alken) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Marte Van Olmen (KRC Genk Ladies C) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Yoni Stals (KRC Genk Ladies C) dankzij Vrouwenteam TV:

Voor nog meer over de finales in de Beker van Limburg ga naar:

https://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=49385

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV


Share