Share

Het heeft blijkbaar heel wat voeten in de aarde gehad maar op woensdag 21 augustus 2019 kwam dan toch het bericht dat de nieuwe Noorse aanwinst van Club Brugge speelgerechtigd is.

Vorig seizoen trainde Maja Tingvoll, in het verleden in de Noorse competitie actief bij Mölde FK, al regelmatig mee met vrouwelijk blauw-zwart maar van voetballen in de competitie in eerste klasse was toen nog geen sprake. De verdediger had een hele tijd stil gelegen en ze hervatte langzaam haar favoriete sport. Bovendien bleek ze toen nog niet correct uitgescheven in Noorwegen. De vriendin van Ethan Horvath, de Amerikaanse doelman van Club Brugge, maakte inmiddels de voorbereiding mee op het nieuwe seizoen maar ze was voorlopig nog altijd niet speelgerechtigd. Dat is inmiddels sinds woensdag 21 augustus 2019 wel het geval zodat U in de Belgische Super League in het komend seizoen ook een Noorse voetbalster aan het werk zal kunnen zien. Misschien al nu zaterdag 24 augustus 2019 tijdens Club Brugge – RSC Anderlecht. De aftrap in de schaduw van het Jan Breydelstadion is om 14 uur!

Maak kennis met Maja Tingvoll, de nieuwe verdediger van Club Brugge, dankzij Vrouwenteam TV:

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

 

Share